Weerklank voor overlevers van kindermishandeling

Partners

Echo-Lotgenotenwerking staat niet alleen. Met verschillende organisaties werken we samen en versterken we samen onze expertise rond kindermishandeling en de gevolgen ervan.

Echo-Lotgenotenwerking is een jonge werking. We groeien met het idee dat we er al lang hadden moeten zijn en met de overtuiging dat we een plaats verdienen in Vlaanderen. Deze plaats en ruimte krijgen we dankzij de ondersteuning en samenwerking met deze partners. We zijn hier heel dankbaar voor. Hopelijk kunnen we nog lange tijd partners blijven in onze strijd tegen kindermishandeling.

Ervaringsdeskundigheid

Echo-Lotgenotenwerking reikt de hand uit naar de hulpverlening om samen te werken. 

De expertise en kennis die ervaringsdeskundigen op tafel kunnen leggen, moeten we serieus nemen, alsook de gevolgen die kindermishandeling kan hebben. 

Ervaringsdeskundigen kunnen een licht werpen vanuit hun ervaring op zaken die anders vaak in de schaduw blijven. Hun wil, veerkracht en motivatie kunnen aanstekelijk zijn. 

Wil je samenwerken?

Voor raad en advies

Dankzij de ervaring en raad van andere organisaties heeft Echo-Lotgenotenwerking kunnen starten. Zij verdienen ook een plaats op de website. Wetende dat we voor raad en advies steeds bij deze organisaties terechtkunnen.

De website werd mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van Cera en de goede samenwerking  en sponsoring van Mailbox.